PREDUZEĆE CEMPROM D.O.O.

Preduzeće Cemprom d.o.o. osnovano je 1992. godine sa sedištem u Preljini i bavi se proizvodnjom i isporukom svežeg betona kao i proizvodnjom  betonske galanterije.

Na lokaciji u Preljini posedujemo tri fabrike betona kapaciteta 150 m3 betona na sat, što omogućava snabdevanje više gradilišta istovremeno.

Od samog početka nastojimo da profesionalnim radom i postojanim kvalitetom proizvoda i poštovanjem rokova opravdamo ukazano poverenje klijenata. Rezultat toga je konstantna tendencija rasta proizvodnje i prodaje svežeg betona.

Kontrola sirovina i gotovog betona vrši se u savremenoj laboratoriji Cemproma koja je pod patronatom instituta za puteve – Beograd.

Posedujemo kompletnu dokumentaciju za proizvodnju betona potrebnu za izgradnju velikih infrastrukturnih objekata, kao što su proizvodne sposobnost betonjerke, projekti betona…

Transport betona se vrši sa 12 miksera kapaciteta od 7 – 10 m3, a pumpanje se vrši sa tri auto pumpe sa dužinama grane 28, 36 m i mikser pumpom kapaciteta 8 m3 i granom 21 m kao i standardnom pumpom.

Naš proizvodni program čine standardni, pumpani betoni i betoni sa posebnim svojstvima.

Standardni betoni različitih klasa čvrstoće MB10, MB15, MB20, MB25, MB30, MB35, MB40, MB45, MB50. Najčešće korišćeni betoni koji se ugrađuju direktno iz miksera.

Pumpani betoni sa klasama čvrstoće MB-25, MB-30, MB-35, MB-40, MB-50 kada je za njihovu ugradnju neophodna upotreba pumpe.

Betoni sa posebnim svojstvima: betoni otporni na dejstvo mraza, na kombinovano dejstvo mraza i soli, vodonepropusni betoni, SCC betoni, betoni sa čeličnim iglicama i sintetičkim mikrovlaknima.