Skip links

Политика приватности и колачићи

Сајт cemprom.rs (у даљем тексту “Сајт”) озбиљно схвата одговорност очувања приватности и чувања личних података посетилаца сајта. На овој страници можете пронаћи информације на који начин се Ваши подаци прикупљају или користе када посетите или поставите упит на нашем сајту цемпром.рс (сајтом управља ЦЕМПРОМ Д.О.О.). Посетом, коришћењем и слањем Ваших личних података потврђујете да сте сагласни са политиком приватности сајта и колачићима. Посетилац сајта се у даљем тексту назива “корисником”.

Лични подаци

Ваше личне, идентификационе податке, као што су име и презиме, број телефона и емаил адреса, сајт прикупља како би се одговорило на Ваш постављени упит, персонализовала услуга или обрадио неки од Ваших захтева. Оваква врста података се добија искључиво уз сагласност корисника, попуњавањем контакт форме за постављање питања. Подаци ни на који начин неће бити злоупотребљени. Приступ подацима има администрација сајта како би адекватно одговорила на све захтеве.

Информације о коришћењу сајта

Када корисник приступи сајту, прикупљају се техничке информације чија намена није идентификација корисника. Информације које се аутоматски прикупљају могу се односити на веб прегледач, веб претраживач, ИП адресу, тип уређаја са кога приступате сајту и сл. Колачићи су текстуални фајлови које хард диск привремено чува, а служе за препознавање уређаја приликом поновне посете сајту и коришћењу података колачића. Ови подаци се користе ради побољшања услуге, рада сајта као и за персонализацију услуге корисницима. На нашем сајту се користе колачићи ради употребе Гугл Аналитике. Они се користе се како би се прикупили и анализирали подаци о посећености веб сајта ради његовог унапређења и у маркетиншке сврхе. Имате могућност да блокирате одређене колачиће изменом подешавања у Вашем веб прегледачу (потражите упутсво за свој прегледач).

Измена политике приватности

Ова верзија политике приватности је ажурирана 01. октобра 2022. године. Сајт задржава право на измену политике приватности. Измена ће бити објављена на овој страници, као и датум ажурирања.

Контакт подаци

Уколико имате питања у вези политике приватности или начином пословања овог сајта контактирајте нас путем имејла office@cemprom.rs


Цемпром Тим

This website uses cookies to improve your web experience.
Детаљно
Превуци